Varmrätter

På Drumbar hittar du välkomnande pubgemyt tillsammans med en restaurang med rustik vällagad mat med de bästa råvarorna, signerade den skotske köksmästaren Graeme Brown. Graeme har ett förflutet på bland annat Gleneagles i Skottland. På menyn finns självskrivna skotska specialiteter som Haggis neeps and tatties, såväl som en varierad meny med inspiration från både det svenska och det skotska köket.

DRUMBAR'S EGNA FISH AND CHIPS / DRUMBAR'S FISH AND CHIPS

Färsk ishavstorskfile (MSC-certifierad) med Innis & Gunn öl-panering. Vi serverar den på skotskt vis med tartarsås och pommes frites samt maltvinäger vid sidan om.

Fresh (MSC-certified) fillet of cod coated in an Innis & Gunn beer batter. We serve it the traditional Scottish way with tartar sauce, fries and malt vinegar on the side.

245:-

FLÄSKLÄGG / PORK KNUCKLE

Drumbar's berömda fläsklägg (svensk) som bräseras mör i Bryggmästarens pilsner med kummin och därefter griljeras knaprig. Serveras med kumminsurkål, delikatesspotatis, färskriven pepparrot och två sorters senap.

Drumbar's famous pork knuckle (Swedish meat) braised in Bryggmästarens pilsner and caraway seeds and finished with a crispy crackling. Served with sauerkraut, new potatoes, mustard and freshly grated horseradish.

249:-

Klassiker / Classics

HÄNGMÖRAD SKÅNSK RYGGBIFF FRÅN UTVALDA LOKALA GÅRDAR / SWEDISH SIRLOIN STEAK

Serveras med en ljummen färskpotatissallad med rucola och schalottenlök och rosmarindressing samt sommargrönsaker och limebearnaise.

Köttet är frigående gräsbetande Black Angus från Friskatorpet eller likvärdigt utvalt kött från lokala gårdar.

Served with a lukewarm salad with new potatoes, rocket, shallots and rosemary dressing together with summer vegetables and lime-bearnaise.

Depending on supply the meat is Black Angus from local Friskatorpet or equivalent selected meat from local farms. Dry hung for a minimum period of 16 days.

289:-

HUSETS BLACK ANGUS HAMBURGARE / BLACK ANGUS BURGER OF THE HOUSE

Kryddig 200 gr burgare av skånsk Black Angus nötfärs från Friskatorpet. Serveras med bacon, cheddar, tomat, saltgurka och whisky-karamelliserad lök samt hemgjord coleslaw och pommes frites.

Spicy 200 gr burger of Black Angus beef from local Friskatorpet. Served in a brioche bread with bacon, cheddar, tomatoes, pickled gherkins, whisky-caramelized onions and with coleslaw and fries on the side.

195:-

RIBS / RIBS

Saftiga revben från Olinge Utegrisar som bräseras möra på låg värme och därefter griljeras med glaze. Serveras med pommes frites, aioli och bbq-sauce.

Juicy ribs from local Olinge Utegrisar braised on low temperature then grilled with a glaze. Served with coleslaw, fries, BBQ-sauce and aioli.

229:-

SKÅNSKT MAJSKYCKLINGBRÖST FRÅN BJÄRE / MAIZE CHICKENBREAST FROM BJÄRE

Bräserad med honung, kryddig senap, balsamvinäger och Tullarbardine whisky. Serveras med en fräsch sallad på avocado och melon.

Braised with honey, spicy mustard, balsamico vinaigrette and Tullarbardine whisky. Served with a fresh avocado and melon salad.

239:-

VARMRÖKT LAX / HOTSMOKED SALMON

Serveras ljummen på en bädd av sommarsallad med skånsk färskpotatis, rucola och sparris med en whisky- och apelsindressing

Served on a bed of summer salad with new potatoes from Gessie, rocket and asparagus with a whisky- and orangedressing.

239:-

VEGETARISK BURGARE / VEGETARIAN BURGER

Portabelloburgare med grillad halloumi, whiskykaramelliserad lök, sallad, tomater och en örtolja med färsk basilika. Serveras med hemgjord coleslaw och pommes frites.

Portabello mushroom with grilled halloumi, whisky-caramelized onions, salad, tomato and a fresh herb oil. Served with homemade coleslaw and French fries.

189:-

Se vår

Meny

Köket har öppet 16:00 - 22:00

Ring 040 - 79990 eller

Boka bord online

för att reservera platser

Hitta hit?

Drumbar

Hedmanska gården, Lilla Torg, Malmö

Call 303.555.5555 or

Reserve Online NoW

To Get Seated immEdiatelY