Drumbar Lilla Torg, Malmö

Restaurangchef: Johan Walterström

Lilla Torg 9 , Hedmanska gården 21134 Malmö
(+46)40-79990

På Drumbar hittar du välkomnande pubgemyt tillsammans med en restaurang med rustik vällagad mat med de bästa råvarorna, signerade den skotske köksmästaren Graeme Brown. Graeme har ett förflutet på bland annat Gleneagles i Skottland. På menyn finns självskrivna skotska specialiteter som Haggis neeps and tatties, såväl som en varierad meny med inspiration från både det svenska och det skotska köket..

Dining Hours

Monday - Thursday:
11am - 2:30am
Friday:
11am - 3:30am
Saturday:
10am - 3:30am
Sunday:
10am - 2:30am

En bit av Skottland, i hjärtat av Malmö.

Drumbar är Malmös första och enda skotska pub. Här i ett av stadens allra äldsta hus med rötter från 1500-talet, bjälkar i taket och lite ojämna golv, känner du den rätta pubkänslan med en varm och ombonad stämning så fort du kommer in genom dörren.

Rustik vällagad mat med de bästa råvarorna, signerade den skotske köksmästaren Graeme Brown

På Drumbar hittar du välkomnande pubgemyt tillsammans med en restaurang med rustik vällagad mat med de bästa råvarorna, signerade den skotske köksmästaren Graeme Brown. Graeme har ett förflutet på bland annat Gleneagles i Skottland. På menyn finns självskrivna skotska specialiteter som Haggis neeps and tatties, såväl som en varierad meny med inspiration från både det svenska och det skotska köket.

Klicka här för att se våra varmrätter

Skotska och många olika ölsorter samt ett stort whiskysortiment

På dryckessidan hittar du bland annat ett flertal skotska och andra öl samt ett stort whiskysortiment och Drumbar erbjuder både öl- och whiskyprovarbricka om du har svårt att välja.

Se vår dryckesmeny här

Uteserveringen på Lilla torg

Uteserveringen på Lilla torg är öppen året runt och sommartid öppnar man dessutom upp sin stora underbara oas inne på Hedmanska Gården – mitt i händelsernas centrum men ändå lite avskild.

Se vår

Meny

Köket har öppet 16:00 - 22:00

Ring 040 - 79990 eller

Boka bord online

för att reservera platser

Hitta hit?

Drumbar

Hedmanska gården, Lilla Torg, Malmö

Call 303.555.5555 or

Reserve Online NoW

To Get Seated immEdiatelY